Basisprijs
€ 8,00
Vriend van de Velinx
€ 6,00
Kinderprijs
€ 6,00
Gezinsbond
€ 6,00
wo 02 apr 25 - 15u00

THOMAS VAN CAENEGHEM & LANDER SEVERINS

BOTSKOP (3+)
Basisprijs
€ 8,00
Vriend van de Velinx
€ 6,00
Kinderprijs
€ 6,00
Gezinsbond
€ 6,00

BOTSKOP is een betoverende reis voor kleuters door een wonderlijke wereld van (te) grote emoties. Een cabaretfeest waar humor en ontroering hand in hand gaan

Lander is altijd vrolijk.

Altijd?! Dat denk ik, ja. Ook als hij met zijn hoofd tegen de lamp loopt? Zelfs als hij tegen de lamp loopt. Of als hij zijn voet stoot aan een steen? Twee keer? Ook dan blijft Lander vrolijk. Thomas is nooit vrolijk.

Nooit?! Dat denk ik, ja. Zelfs niet als je hem een knuffel geeft? Vooral niet als je hem een knuffel geeft. Of als je hem kriebelt achter zijn oor? Alsjeblieft, Thomas is toch geen konijn.

Man toch, vermoeiend hoor, Thomas of Lander zijn.

BOTSKOP is een cabaretfeest voor kleuters over (te) grote emoties. Muzikaal, poëtisch theater waar humor en ontroering altijd dicht bij elkaar liggen. Het enorme spelplezier tussen de twee acteurs, Thomas Van Caeneghem en Lander Severins die u samen al hebt gezien in de succesvolle remake van de klassieker Akke Akke Tuut, zorgt voor ware magie.

www.landerseverins.be

Credits: Van & met: Thomas Van Caeneghem & Lander Severins (Akke Akke Tuut, Stok Paard Prins) – Coaching: Tom Ternest (Het Eenzame Westen, Studio Orka, Compagnie Cecilia) – Dramaturgie: Myrthe van Velden (cabaretduo Grof Geschud) – Co-productie: SPINRAG, Schouwburg de Klap & Grof Geschud – Seizoensbeeld © Noortje Palmers – Scènebeelden © Michiel Devijver