Basisprijs
€ 16,00
Vriend van de Velinx
€ 12,00
zo 02 feb 25 - 11u00

Elfurenmis #3

Fleur Pierets & Gregory Frateur
Basisprijs
€ 16,00
Vriend van de Velinx
€ 12,00

Kan kunst de wereld redden? Fleur, Gregory, Rashif, Andy, Bert en Louise ondernemen een poging tijdens deze 3e Elfurenmis van het seizoen

Fleur Pierets is een Belgische performancekunstenaar, bestselling schrijver, spreker en LGBTQ+ pleitbezorger wiens werk balanceert tussen fotografie en theorie, performance en non-fictie.

Fleur praat wereldwijd op consulaten en ambassades en bij bedrijven zoals Google en WeWork in New York over het werk dat zij en haar vrouw deden als vrouwelijk kunstenaarskoppel. In 2023 werd ze door de EU en de VN uitgenodigd om te praten over LGBTQ-mensenrechten tijdens IDAHOT in Washington. Haar keynotes zijn een uitnodiging. Een dialoog over verantwoordelijkheid en hoe je door positieve communicatie en kunst, verandering in de wereld kunt bewerkstelligen.

Performer, zanger, componist, lyricist & acteur. Gregory Frateur is in eerste plaats bekend om zijn bijzondere stem en als frontman van de Belgisch band Dez Mona waarmee hij ondertussen een repertoire heeft opgebouwd van 9 studio albums, een live album en verschillende soundtracks voor film, theater en dans. Naast zijn werk met Dez Mona heeft Frateur door de jaren heen samengewerkt met verschillende collectieven, kunstenaars, componisten en muzikanten, waardoor hij zijn creatieve repertoire blijft uitbreiden en zich vaak out of comfort zone laat inspireren tot nieuwe creaties.

De Elfurenmissen zijn een coproductie tussen de VELINX en B-Classic

www.jfpierets.com

www.dezmona.com

Credits: Foto Gregory Frateur © Francis Vanhee