Basisprijs
€ 16,00
Vriend van de Velinx
€ 12,00
zo 24 nov 24 - 11u00

Elfurenmis #2

Martha Claeys & Tcha Limberger
Basisprijs
€ 16,00
Vriend van de Velinx
€ 12,00

Hoe trots te zijn? Een minder evidente vraag waarop u tijdens deze mis een filosofisch én muzikaal antwoord zal krijgen

Martha Claeys is doctor in de filosofie en doceert toegepaste ethiek aan de Universiteit Antwerpen. Als schrijver en spreker onderzoekt ze hoe mensen zich goed tot elkaar kunnen verhouden. Ze laat zien dat een beter begrip van emoties zoals trots, woede en liefde, helderheid kan brengen in ethische vraagstukken. In 2023 kwam haar debuut Trots. De filosofie van een emotie uit bij Boom. Martha maakt voor eens en voor altijd komaf met alle zelfhulpliteratuur…. Of toch bijna alle…

Tcha Limberger is een Belgische zigeunermuzikant die vooral bekend is als gitarist, violist en zanger. Hij is de kleinzoon van Piotto Limberger, de orkestleider van de legendarische jazz-manouche-band De Piotto's. Als gevolg van zijn vroeggeboorte verloor hij zijn zicht. Hij combineert invloeden van de talloze en verschillende stijlen van zigeunerliederen even vloeiend als hij beweegt tussen de zeven talen die hij spreekt. Een multi-instrumentalist die van meerdere muzikale markten thuis is, de ideale Elfurensolomuzikant dus!  

De vaste band bestaande uit percussionist Bert Peyffers, bassiste Louise van den Heuvel en pianist Andy Wilems smeden samen met de onnavolgbare Rashif El Kaoui alles tot één mooi ziels- en volksverheffend geheel.

De Elfurenmissen zijn een coproductie tussen de VELINX en B-Classic


www.tchalimberger.com

www.marthaclaeys.com