Kunstendag voor Kinderen
In het kader van de 13de editie van de KUNSTENDAG VOOR KINDEREN kan je samen met heel de familie de hele dag kunst beleven! Meer info volgt.

 

Basisprijs
€ 8,00
Vriend van de Velinx
€ 6,00
Kinderprijs
€ 6,00
Gezinsbond
€ 6,00
zo 17 nov 24 - 15u00

COMPAGNIE BARBARIE / BRONKS

DIT IS NIET DE TITEL (7+)
Kunstendag voor Kinderen
In het kader van de 13de editie van de KUNSTENDAG VOOR KINDEREN kan je samen met heel de familie de hele dag kunst beleven! Meer info volgt.

 

Basisprijs
€ 8,00
Vriend van de Velinx
€ 6,00
Kinderprijs
€ 6,00
Gezinsbond
€ 6,00

DIT IS NIET DE TITEL... en dat is niet gelogen. Compagnie barbarie neemt een loopje met de waarheid... of is dat wél gelogen?

We hebben een nieuwe voorstelling gemaakt die gaat over liegen.Alhoewel dat niet helemaal waar is.

Het is te zeggen: We liegen niet de hele tijd. Toch niet in de voorstelling. We doen ook nog andere dingen. Die ook leuk zijn. Maar niet zo leuk als liegen. Niet dat liegen leuk is. Toch niet voor iedereen. Zeker niet voor diegene tegen wie er gelogen wordt. Die vindt liegen meestal niet leuk. Tenzij die het niet doorheeft natuurlijk. Liegen is alleen maar erg als het uitkomt, toch? Goed kunnen liegen, is belangrijk. Maar eerlijk zijn ook. Ook al duurt eerlijk zijn al veel te lang.

Dus we zeggen u nu: DIT IS NIET DE TITEL gaat over liegen. Maar we kunnen u niet beloven dat dat de waarheid is.


www.compagniebarbarie.be

www.bronks.be


Credits: Concept: Compagnie barbarie (Liesje De Backer, Karolien De Bleser, Amber Goethals, Lotte Vaes & Sarah Vangeel) – Spel: Liesje De Backer, Amber Goethals, Lotte Vaes & Sarah Vangeel – Regie: Karolien De Bleser – Regie assistentie: Tine Decraemer – Tekst: Karolien De Bleser in samenwerking met de spelers – Scenografie: Michiel Van Cauwelaert – Kostuums: Viv van der Poel & Nikè Moens –  Geluid & techniek: Saul Mombaerts – Lichtontwerp: Frank Hardy – Stem: Josse De Pauw & Nico Sturm – Productie: BRONKS – Met dank aan Raygun, Ina Peeters, Janneke Hertoghs & De Studio – Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en de VGC – Deze voorstelling kwam tot stand met behulp van de Tax Shelter maatregel van Belgische Overheid – Foto © Franky Verdickt

 

 

"Compagnie barbarie goochelt met humor, filosofie en waarheid. Alles wat is moet kapot, zodat al het andere weer mogelijk wordt, in zijn meest absurde, hilarische en ontwrichtende vorm. Dit is theater op hoog niveau, voor zevenplussers." ( De Standaard ****)

“Het overtuigende en begeesterde spel keert het ongeloofwaardige om tot het waargebeurde.”  (e-tcetera)