Basisprijs
€ 18,00
Vriend van de Velinx
€ 15,00
vr 14 mrt 25 - 20u30

BERT GABRIELS

Live vanuit de Wetstraat
Basisprijs
€ 18,00
Vriend van de Velinx
€ 15,00

Live vanuit de Wetstraat is een comedyshow boordevol scherpe grappen, absurde inzichten en onmogelijke situaties in het wonderbaarlijke decor van de Belgische politiek

In de comedy voorstelling Live vanuit de Wetstraat geeft Bert Gabriëls een unieke kijk achter de schermen van onze uitvoerende macht. Bert werkte namelijk gedurende drie jaar als jurist op het Kabinet voor Asiel en Migratie, onder de vleugels van Sammy Mahdi en Nicole de Moor, en volgde er vanop de eerste rij hoe het er achter de schermen van de politieke kabinetten écht aan toe gaat.

Wat doen politici als de camera’s niet draaien? Hoe schrijf je een wet? Mag er een grapje in? Wat gebeurt er als je een verkeerd advies geeft? Waar is dat koffiemachien? Wie heeft er écht de touwtjes in handen? Waarom loopt het mis? Je komt het allemaal te weten, tussen het lachen door. En net zoals het gaat bij reeksen als Borgen of House of Cards, is de waarheid vaak nog een beetje straffer.

www.bertgabriels.be

Credits: Foto © Johannes Vandevoorde

“Comedy op het hoogste niveau. Met zijn snedige, intelligente humor en een beetje hulp van Wim Helsen, zet de comedian een topshow neer.” (**** De Standaard over ‘Van Mij Mag Het’)