Basisprijs
€ 28,00
Vriend van de Velinx
€ 25,00
za 09 nov 24 - 20u30

ARSENAL

Jungle Hotel Filmconcert / Theatertour
Basisprijs
€ 28,00
Vriend van de Velinx
€ 25,00

Is het een film? JA! Is het een concert? JA! Is het een filmconcert? JA! Is het een concertfilm? NEEN! Komt dat zien! En horen! En zien!

'Waar moet Muziek naartoe?' Met die vraag worstelt Arsenal al 3 films lang. In Birdsong (2019) kwam ze in de prostitutie terecht en in Dance Dance Dance (2014) verdronk ze en werd ze een spook. Dat ze ook in Jungle Hotel in de problemen zal komen, ligt in de lijn der verwachting.

Gefilmd in Nigeria, Madagaskar, Brussel en Warschau, en live bijgestaan door John Roan (vocals, gitaar) vertelt Hendrik Willemyns het verhaal van een ouder wordende schrijver (Jurgen Delnaet –Aanrijding in Moskou, Marsman) die zijn vrouw wil verlaten en door een storm gedwongen wordt om daar in een hotel, een nacht over na te denken. In Jungle Hotel brengt de band nieuwe, nog niet eerder uitgebrachte nummers samen met Arsenal-klassiekers. Door film, dans, muziek en theatertechnieken op een originele manier te gebruiken, slaagt Arsenal erin om die storm tot leven te wekken, met een filmconcert dat niet naar de benen, maar naar het hoofd en het hart mikt.

www.arsenal-music.com

Credits: Met: John Roan, Hendrik Willemyns, Mirko Banovic, Bruno Fever & Lindy Versyck