Familie

Zondag 15 november 2020

15.00 uur

Na de productie ‘Eén been / Eén vleugel’ maken Dimitri Leue en pianist Kiyotaka Izumi een nieuwe muzikale vertelling voor kleine én grote oren en ogen. 

'Wolinoti, Het Houten Kind’ is het verhaal van een Saksische houthakker en zijn Saksische stadsvrouw. Ze wonen samen in een Saksisch bos in een Saksisch dak dat door Saksische takken wordt gestut. Ze zijn verliefd maar voelen geen gemis. Met veel verbeelding en liefde vullen ze deze leegte op. 

Acteur en auteur Dimitri Leue brengt de woorden tot leven en doet de fantasie sprankelen, knetteren en vonken. Pianist Kiyotaka Izumi geeft het verhaal vleugel(s) met betoverende klanken van Robert Schumann. Scenografen Vanessa Verstappen en Eva De Mul verbeelden houtsnedes en emoties.

 

 
In het kader van de negende editie van de KUNSTENDAG VOOR KINDEREN kan je samen met heel de familie de hele dag kunst beleven! De VELINX doet mee aan de KUNSTENDAG VOOR KINDEREN en zorgt voor fijne randactiviteiten. Meer info volgt via www. develinx.be

Tickets

Basis: € 7,00, Vriendenpas: € 5,00

Credits

Tekst en vertelling: Dimitri Leue - Piano: Kiyotaka Izumi - Muziekdramaturgie: Chloë Herteleer - Scenografie: Vanessa Verstappen en Eva De Mul - Kostuums: Eva De Mul - Realisatie decor, lichtontwerp en techniek deSingel - Productie: BAAR - Coproductie: deSingel - Foto © Sara De Graeve