Theater

WOLF WOLF

Who’s afraid of Virginia Woolf?

Woensdag
27 april 2022
20.30 uur

Velen zullen het verhaal van ‘Who’s afraid of Virginia Woolf?’ intussen wel kennen: George en Martha leven thuis hun diepste frustraties op elkaar uit en slepen hun nachtelijke gasten, Nick en Honey, mee in een destructief psychologisch spel. Vier theaterstudenten waagden zich aan dit ‘stuk der stukken’ om hun opleiding aan de toneelschool in Gent mee af te sluiten. Deze jonge makers en spelers verdienden al hun strepen bij FC Bergman, Studio Orka, Hof van Eede, Malpertuis en het KIP, talent gegarandeerd dus!

Hoe wring je je als jonge speler in de huid van een personage met een rijke geschiedenis? Hoe breng je een moderne klassieker die al talrijke versies heeft gekend en door zowel amateur- als Hollywoodster werd opgevoerd? Samen met hun personages gaan de spelers het gevecht aan met waarheid en schijn. Ook in deze uitvoering is één ding zeker: het belooft een lange afterparty tot het licht wordt. En niemand blijft gespaard.

www.wolfwolf.be

Tickets

Basis: € 14,00
Vriendenpas: € 10,00

Credits

van en met: Flor Van Severen, Imke Mol, Mitch Van Landeghem en Naomi van der Horst - tekst: Edward Albee - vertaling: Gerard Reve (gebracht in samenwerking met auteursbureau ALMO bvba)  - coaching: Jan Bijvoet en Jan Steen - lichtontwerp en techniek: Gilles Pollak - kostuums: Marie Mignolet  - foto © Leontien Allemeersch