De VELINX zoekt jong talent

We Go Places

Zondag 9 februari 2020

7 Limburgse cultuurcentra maken samen met fABULEUS de jongerenproductie We Go Places. We zoeken daarvoor 10 bewegers/ dansers tussen 13 en 21 jaar uit de regio Limburg. Danservaring is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Wat is wél belangrijk? Goesting! Engagement! Energie! Hoe explosiever hoe liever!

Praktische informatie en data? Check hieronder!
Vragen? Mail audities@fabuleus.be
Inschrijven? Klik hier en vul het formulier in.


>>> AUDITIEWORKSHOPS >>>

Klinkt het woord audities eng? Bij fABULEUS spreken we liever over auditieworkshops. Geen strenge jury achter een lange tafel, maar een leuke, leerrijke en boeiende dag. Iedereen mag meedoen aan de eerste ronde. Uit alle deelnemers kiezen we een groep voor de tweede ronde en daarna stellen we de definitieve ploeg voor de nieuwe productie samen.

1ste ronde
za 1/2/2020 – CC Maasmechelen
OF zo 2/2/2020 – cultuurcentrum De Adelberg Lommel
OF za 8/2/2020 – CC MUZE Heusden-Zolder
OF zo 9/2/2020 – CC de VELINX Tongeren

2de ronde
zo 16/2/2020 – C-mine cultuurcentrum Genk

 

>>> PRAKTISCHE INFO >>>

We Go Places is een samenwerking tussen de cultuurcentra van Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Lommel, Maasmechelen en Tongeren en fABULEUS (Leuven). Alle repetities en de eerste tournee vinden plaats in Limburg.

Dit schooljaar wordt er nog gerepeteerd in de paasvakantie (tussen 6 en 17 april 2020) en in de zomervakantie (tussen 10 en 21 augustus 2020). Ook volgend schooljaar zijn er repetities tijdens de verschillende schoolvakanties en tijdens weekends. Als je je inschrijft, krijg je een infobrief met de exacte data.

De première is op woensdag 24 februari 2021 in CC Muze in Heusden-Zolder. Daarna volgt een tournee.