Theater, Humor

Maarten Westra Hoekzema

Tired of being young

Vrijdag
25 juni 2021
20.30 uur

Toen hij 25 was, zag hij de mensen om zich heen de job krijgen die ze altijd wilden, het lief veroveren waar ze altijd naar verlangd hadden en het huis kopen waar ze altijd van gedroomd hadden. Het enige wat hij deed was met open mond toekijken en denken: “Hoe doen ze het toch?”.

In ‘Tired of being young’ vraagt Maarten zich af wat volwassen zijn nu eigenlijk is en vooral of het überhaupt wel nodig is volwassen te worden.

Met zijn voorstellingen weet Maarten Westra Hoekzema op zijn geheel eigen wijze een mengvorm te brengen tussen theater en comedy.  Aangrijpend oprecht theater van de bovenste plank! 

START TICKETVERKOOP: 1 JUNI 2021

De veiligheid van ons publiek, de artiesten en alle medewerkers de allereerste prioriteit van de VELINX is. We respecteren uiterst strikt alle richtlijnen die worden vastgelegd in de protocollen voor de cultuursector met de nodige aandacht voor  afstandsregels, handhygiëne, ventilatie e.d.

www.maartenwestrahoekzema.com

Tickets

Basis: € 7,00

Credits

Tekst en spel: Maarten Westra Hoekzema - Coaching: Johan Petit - Lichtontwerp: Sander Salden - Illustratie © Kristel Dierckx