Familie

Fabuleus

SOFTIES (6+)

Zondag
3 oktober 2021
15.00 uur

Zacht is het nieuwe stoer! 

Softies is een virtuoze dans- en circusvoorstelling waarin alles draait om kwetsbaar durven zijn.

Drie acrobaten nemen het tegen elkaar op in een fysiek spel: het ene moment ruw en spectaculair, het volgende vloeiend en teder. Ze vechten, springen, duiken en vangen elkaar op. Samen zoeken ze het gevaar op, maar tegelijk komen ze ook gevaarlijk dicht bij elkaar.  

‘Softies’ doorbreekt de clichés over wat stoer is en wat flauw, over hoe meisjes en jongens zich gedragen, over hoe circus of dans er zou moeten uitzien.

Hanna Mampuys is acrobate, circusmaakster en choreografe. Met haar collectief There There Company werkt ze al enkele jaren aan een eigen vorm binnen het hedendaagse circus. Op vraag van fABULEUS richt ze zich voor het eerst expliciet op een jong publiek. 

Softies - fABULEUS/Hanna Mampuys - trailer from fabuleus on Vimeo.

www.fabuleus.be

Tickets

Basis: € 7,00
Vriendenpas: € 5,00

Credits

Spel: Agustina Ballester, Leon Börgens en Piet Van Dycke  - Creatie: Hanna Mampuys -Dramaturgie:  Marie Peeters - Scènebeeld en kostuums:  Leila Boukhalfa -  Licht: Reynaldo Ramperssad - Artistiek advies:  Randi De Vlieghe, Toon Van Gramberen -  foto  © Clara Hermans Productie:  fABULEUS  Coproductie STUK en Perpodium - Met de steun van Circuscentrum, de stad Leuven, de Vlaamse Gemeenschap en de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid