Familie

DIMITRI LEUE , INGE PAULUSSEN, JONAS LEEMANS

Quinnie & Quinn (6+)

Zondag
7 november 2021
15.00 uur

Quinnie & Quinn ontsnappen aan hun Grote Leider en hun wereld vol regels. Ze komen terecht in een wereld van angsten en onzekerheid. Het is een zoektocht naar vrijheid. Langs verlaten steden, watervallen en ontploffende paddenstoelen. Niets lijkt wat het is, of lijkt dat alleen maar zo en is alles exact wat het lijkt? Steeds weer nieuwe uitdagingen kruisen hun pad.

“Op een dag waren we op een magische plek. Bovenop een bergtop die boven de wolken ligt, is er een vijvertje. Niet groot, drie meter ongeveer. Ze noemen het de bron der wensen. Mijn vrouw en ik zijn er samen in geweest. De mensen zeiden dat ge daarna een wens moogt doen. Mijn vrouw en ik praatten lang met elkaar over wat we dan zouden wensen. Ik wilde heel graag kunnen vliegen of over een regenboog wandelen, maar Zeretni kwam met de ultieme wens: “We willen dat onze verhalen echt worden.” 

En zo geschiedde.

www.leue.be

Tickets

Basis: € 7,00
Vriendenpas: € 5,00

Credits

Spel: Jonas Leemans, Dimitri Leue, Inge Paulussen - tekst en concept: Dimitri Leue - kostuums en creaturen: Eva De Mul en Katinka Heremans - lichtconcept en techniek: Stef Appelen - muziek: Antoon Offeciers - productie: Leue - foto © Jimmy Kets