Humor, Muziek

Senne Guns

Opus 3

Vrijdag
11 juni 2021
20.30 uur

‘Opus 3’ is de titel van een cabaret-debuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor de muziek èn zichzelf fileert. Hoe deed Mozart dat in godsnaam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten terwijl Wolfgang Junior de kamer bijeen krijste? Met een unieke mix van humor, muziek en absurdisme waren 25 minuten uit ‘Opus 3’ goed voor de finale op het Leids Cabaretfestival 2019. De jury prees hem als “een echte verhalenverteller in een droogkomisch universum, ondersteunt met fabuleus pianospel. Qua timing is hij briljant, zijn grappen zijn minutieus geplaatst en zijn mimiek al net zo aanstekelijk. Een groot talent.”

Zijn ludieke nummer ‘Beloftes’ is alvast regelmatig te horen op Radio 1. Opkomend cabaretier en rasmuzikant met zeer veel in zijn mars. Alvast onze tip, hou hem in de gaten.

Tegenwoordig is Senne – samen met Laurens ‘Lokko’ Billiet – als tweekoppig huisorkest dé revelatie van Pop Quiz, de nieuwe muziekquiz op VTM met de Nederlandse sterpresentator Matthijs van Nieuwkerk.

START TICKETVERKOOP: 1 JUNI 2021

De veiligheid van ons publiek, de artiesten en alle medewerkers de allereerste prioriteit van de VELINX is. We respecteren uiterst strikt alle richtlijnen die worden vastgelegd in de protocollen voor de cultuursector met de nodige aandacht voor  afstandsregels, handhygiëne, ventilatie e.d.

www.senneguns.be

Tickets

Basis: € 7,00

Credits

Van en met: Senne Guns - Foto © Lieven Dirckx