Nieuws

Nieuwe collega gezocht!

Zondag
16 mei 2021

Technicus licht en geluid (De Velinx)

(contract onbepaalde duur – voltijds) + wervingsreserve 2j

Jouw uitdaging

Instaan (ism collega’s) voor de vlotte en veilige realisatie van producties [i.c. op- en afbouw / begeleiding en technische opvolging van voorstellingen (licht, geluid, decor, enz.)]. Dit geldt zowel voor de eigen activiteiten als voor de activiteiten ingericht door derden. Instaan voor het dagelijks technisch onderhoud van het gebouw en de theater- en andere apparatuur zodat deze te allen tijde in een optimale, verzorgde en veilige staat verkeren.

Jouw profiel

  • houder zijn van een diploma of getuigschrift van hoger secundair onderwijs “podiumtechnieken” of een diploma hoger secundair onderwijs in een technische richting, aangevuld met een attest/getuigschrift/verklaring mbt het succesvol volgen van een vakopleiding podiumtechnieken (vb VDAB, Pianofabriek, Sabbattini, Stepp, Bastt, Syntra, Muziekodroom, LGO, VISO, …)
  • aantoonbare ervaring in de wereld van de podiumkunsten of de evenementensector is een pluspunt
  • in het bezit zijn van een rijbewijs B

Ons aanbod

Voltijdse arbeidsovereenkomst/onbepaalde duur, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen.

Verloningsbarema (bruto/maand):
C1/C3 €1965,88- €3598,07

Bijkomende informatie

e-mail: personeelsdienst@stadtongeren.be 

Interesse 

Je kandidaat stellen kan dmv een sollicitatieformulier en sollicitatiebrief, aangevuld met cv met foto, afschrift diploma, rijbewijs en attestering van de vakopleiding podiumtechnieken.

Te versturen naar (datum poststempel is bepalend):

College van Burgemeester en Schepenen, Maastrichterstraat 10, 3700 Tongeren of tegen ontvangstbewijs afgegeven bij de personeelsdienst van de Stad Tongeren (per e-mail naar personeelsdienst@stadtongeren.be wordt ook aanvaard) en dit uiterlijk op 16 mei 2021.