Dit jaar viert heel de wereld 100 jaar jazz. Het is 100 jaar geleden dat de eerste jazzplaat werd opgenomen. Reden genoeg dus voor de MOBb Big Band om zelf ook te gaan grasduinen in de rijke geschiedenis van de jazz. Composities van bijna 100 jaar geleden tot recent geschreven jazz muziek ... Het wordt een boeiende reis die ons van in New Orleans over New York tot in ons eigen Belgenlandje zal brengen. (bigbandmuziek afgewisseld met vocale en instrumentale solisten)

Noteer dus nu alvast vrijdagavond 1 december in je agenda! Dit jaar toveren we het Cultureel Centrum de Velinx in Tongeren om tot een warme jazzclub voor onze muzikale reis.

De MOBb Big Band werd officieel opgericht in augustus 2004. De oorspronkelijk opgerichte “fun Big Band” ontpopte zich na enkele meer dan geslaagde openluchtoptredens tot een hechte band die qua sound zowel door de solide kopers als de swingende sax-sectie overal bejubeld wordt. Dat de honger naar meer snel op kwam zetten kwam dus bij niemand als een echte verrassing.

 

Prijs: 15,00 euro

Kaarten:

*kun je reserveren via de muzikanten

* via www.MOBb.be (gebruik het inschrijvingsformulier)

* ticketbalie de Velinx (klik hier voor de openingsuren)

 

Meer info via onze facebookpagina of via de website MOBb.be

 

Verkoop via www.MOBb.be