“Muziek is een tijdskunst en van alle muziekgenres is jazz dat nog het meest. Elke performance is volledig ingebed in het nu, afhankelijk van de omgeving en haar akoestiek, de interactie tussen de muzikanten onderling en de interactie met het publiek, gemoedstoestanden en toevalligheden, etc. Elk muzikaal moment is uniek, want het komt nooit meer […]

“Muziek is een tijdskunst en van alle muziekgenres is jazz dat nog het meest. Elke performance is volledig ingebed in het nu, afhankelijk van de omgeving en haar akoestiek, de interactie tussen de muzikanten onderling en de interactie met het publiek, gemoedstoestanden en toevalligheden, etc. Elk muzikaal moment is uniek, want het komt nooit meer op precies dezelfde manier terug.

In haar kwartet Kim In the Middle heeft jazzvocaliste Kim Versteynen de kans om binnen dit verhaal haar ding te doen in de beste condities met doorwinterde jazzmuzikanten als Arne Van Coillie op piano, Flor Van Leugenhaeghe op contrabas en Luc Vanden Bosch op drums. De constante zoektocht naar muziek staat daarom op een hoog niveau. Laat je door dit viertal verrassen en scheep mee in op deze reis door het moment.”

Gratis toegang