Tom Van Dyck / Toespijs GEANNULEERD

Het beest in u

Woensdag 13 maart 2019
20.30 uur

Tom Van Dyck zou op vrijdag 25 januari in première gaan met zijn voorstelling Het Beest in U. Maar zoals u mogelijk via de media vernam, is Tom genoodzaakt omwille van gezondheidsredenen deze voorstellingenreeks te annuleren. Er is momenteel geen zekerheid dat de tournee eventueel later hernomen wordt en of de voorstelling dan  überhaupt ingepland kan worden in ons cultuurcentrum. Omwille van deze onzekerheid worden de tickets terugbetaald. Indien u deze tickets online kocht worden deze automatisch terugbetaald, u hoeft dus niets te doen. Indien u de tickets aan de balie kocht, dan kan u kiezen voor een terugbetaling of een omruiling in cadeaubonnen. Gelieve uw keuze door te geven – voor 13 maart – via tickets@develinx.be of 012 80 00 40 en wij ondernemen het nodige. Met onze excuses voor het ongemak. We houden u vanzelfsprekend op de hoogte als er nieuws is rond de voorstelling.

Dank voor uw begrip

 

 

Transhumaan mentor Tom Van Dyck doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar de  leef-, denk- en doepatronen van dieren. Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik ligt. Een vernieuwde kijk op de homo sapiens met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie.

Kom kennismaken met deze methode en reserveer nu je zitje voor de initiatiecursus.

Wees geen struisvogel die zijn kop in het zand steekt en ontdek: HET BEEST IN U

Tom Van Dyck schreef, regisseerde en acteerde in ‘Van Vlees en Bloed’, ‘Met Man en Macht’ en ‘Den Elfde van den Elfde’. Hij speelde mee in successeries als ‘Het Eiland’, ‘In de Gloria’, ‘Alles Kan Beter’, ‘Matroesjka’s’, ‘De Parelvissers’, ‘Safety First The Movie’ en ‘Frits en Freddy’. Dit televisieseizoen is hij te zien in ‘De Bende van Jan de Lichte’ (VTM) en ‘Over Water’ (VRT).

OPMERKING