‘Hakanaï’ is Japans en betekent alles wat breekbaar is, fragiel. Eén danseres en duizenden dansende beelden nemen je mee naar de verbeelding van onze dromen. Het resultaat is een verbluffend visueel schouwspel waarin dans en beeldende kunst, lichaam en bewegende grafiek, werkelijkheid en droom naadloos in elkaar vervloeien.

Producties van Compagnie Adrien M. & Claire B. zitten op het kruispunt van de digitale en de podiumkunsten. Het gezelschap ontwikkelt voorstellingen en tentoonstellingen die het reële combineren met het virtuele. En net door mens en lichaam centraal te stellen in dat technologische kader komen ze tot tijdloos poëtische creaties. In 2012 verbaasde dit gezelschap het publiek met ‘Cinématique’.

Om deze exclusieve digitale dansvoorstelling naar de VELINX te halen, hebben we samen met het Alter-Schlachthof Cultureel Centrum Eupen en Compagnie Adrien M & Claire B een mini-tournee opgezet. Een verbluffende digitale ervaring waarbij je op het puntje van je stoel gaat zitten en die je niet snel zal vergeten. Mis deze unieke ervaring niet!

 

 

enkel voor scholen