Te gast in de VELINX

Koninklijke Fanfare De Werkmanszonen

Grenzeloos

Zaterdag
20 november 2021
20.00 uur

De Koninklijke Fanfare De Werkmanszonen presenteert GRENZELOOS – Velinxconcert 25

De Werkmanszonen pakken uit met een onvergetelijke avond die de gebondenheid van de afgelopen periode tracht om te zetten naar een nieuwe, toekomstige verbondenheid. Hoe kan dit beter dan met een grenzeloze muzikale avond van het hoogste niveau! Om deze reden nodigen zij het gerenommeerde mannenkoor Mastreechter Staar uit om de grens over te steken en bij te dragen aan deze innemende avond.

Wie de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar kent, denkt onmiddellijk aan de Vrijthofconcerten van André Rieu. Dit 100-koppige mannenkoor is sinds vele decennia internationaal befaamd om het klassieke genre waarmee zij met grote passie en overtuiging het publiek telkens weer beroerd krijgt. Na vele succesrijke optredens in het buitenland, voor Nederlandse televisie en met André Rieu, vinden zij voor de eerste keer hun weg naar Tongeren om samen met de Werkmanszonen een muzikaal hoogstaand programma te brengen.

Ook de Koninklijke Fanfare de Werkmanszonen kent haar faam over de grenzen heen. Naast talrijke succesvolle deelnames aan het Wereld Muziek Concours, optredens met vele bekende artiesten en weergaloze concerten op podia in binnen- en buitenland, onderscheidt de fanfare zich ook door voor de 25ste keer op rij een galaconcert van de hoogste klasse te brengen. Telkens zorgen orkest en dirigent op deze galaconcerten in hun geheel eigen stijl voor een muzikale topavond in deze streek.

De unieke samensmelting van de Mastreechter Staar en de Werkmanszonen in de professionele setting van de Velinx staat garant voor een onvergetelijke impressie van koor en fanfare. Wij nodigen u daarom graag uit om dit samen met ons te beleven.

 

www.kfwerkmanszonen.be

Tickets

Basis: € 20,00