Image
Basisprijs
16,00 euro
Vriend van de Velinx
12,00 euro
wo 17/05/23 - 20u30

Woodman - Woody

Daar zijn ze weer! Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman en Tanya Zabarylo! En voor het eerst spelen ze alle vijf sámen in 1 stuk!

Alleen - welk stuk? Waar kunnen ze het over hebben? Dertien jaar na het afstuderen, is de schwung er precies wat uit. De vijf lijken last te hebben van een 30-something blues. Waar is het vuur dat ze als twintigjarigen hadden? De schaamteloze romantiek? Zijn ze in slaap gewiegd door de focus op huisje, tuintje, boompje, kindjes? Ze hebben alle reden om gelukkig te zijn - maar zijn het desondanks niet. Het wordt tijd om te herbronnen; zich vanuit onverwachte hoek te laten inspireren. Wat als ze nou eens een nieuw toneelstuk bestelden bij de grootmeester van passie en verloren dromen; dé auteur met de langst lopende carrière in showbizz: Woody Allen!

Alleen… is Woody Allen niet verbrand? Mag je nog wel met zo iemand werken? Zit het hen dan nooit eens mee?!

Na de maakbaarheid van geluk in het heerlijke ‘Lubricant for life’  (te zien in de VELINX) presenteert WOODMAN met ‘Woody’ een ultieme ode aan de romantiek.


www.woodmanspeelt.be

 

Credits
Concept & spel: Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman en Tanya Zabarylo - Eindregie: Bas Teeken - Kostuum: Fran Labarque - Licht & geluid: Iben Stalpaert - Foto © Fred Debrock
Een voorstelling van WOODMAN in coproductie met Het Laatste Bedrijf/Gallop.

Met steun van de Belgische Tax Shelter Maatregel voor de podiumkunsten.