ma 23 okt 23 - 10u30-13u30

Tout Petit - Dansconcert #1 Tornado (B 1-2) om 10u30 & 13u30

So you think you can dance? Je kan niet jong genoeg beginnen: kom en dans mee met Tout Petit!

Heerlijk dansconcert! Let the party begin!

Over het podium waait een wervelende wind. Vier muzikanten en enkele dansers doen een kleine tornado ontstaan. Opzwepende klanken brengen iedereen in trance.

Een intiem en mysterieus muzikaal pad voert ons naar een vrolijke baslijn. Die blaast de dansers naar alle richtingen van het podium. Ook de kinderen mogen mee zweven. De muziek en de dans zijn zo aanstekelijk dat je onmogelijk stil kan blijven zitten. Wie wil, kan mee dansen op het podium. Van traag naar snel, van hoog naar laag. De muzikanten en de dansers nemen je mee naar een super feestelijke funky finale. Let the party begin!

Dansconcert is zo veel meer dan een voorstelling. Het is een aanstekelijk concert, een opzwepende dansvoorstelling én een groot feest voor families. 

tout petit is een productiehuis uit Leuven en Hasselt dat sinds 2012 dansproducties creëert voor een jong publiek. tout petit is uniek in Vlaanderen, en heeft een bijzondere rol in Europa. Het gezelschap maakt de fundamentele keuze om dans te creëren voor jonge kinderen waarbij artistieke grenzen verlegd worden.

www.toutpetit.be   

Duur: 60 min.