Deze voorstelling speelt in de VELINX in het kader van Theater op de Markt dat van 27 oktober tot en met 1 november 2023 doorgaat op het domein van Dommelhof in Pelt & op verschillende plaatsen doorheen de provincie Limburg."

 

Voorverkoop
€ 12,00
Kassa
€ 13,00
ma 30 okt 23 - 20u30

Sur Mesure - S.O.L.O. (8+) - Theater op de Markt

Een geleefd leven. Momenten. Herinneringen. Een kind dat volwassen wordt. Lessen geleerd. Fouten gemaakt. De ene dag val je. De andere vlieg je. Doelstellingen. Verwezenlijkingen. Mislukkingen. Alles op het ritme van de tijd. Als een eindeloze mars. Voor eeuwig en altijd.

'S.O.L.O.' brengt een leven in beeld. Momenten die we samen delen, emoties die we allemaal voelden, gewonnen of gemiste kansen: allemaal zaken die ons maken tot de persoon die we vandaag zijn. Maar elke beslissing, elke mislukking, elke verwezenlijking, elk ogenblik - zelfs omringd door tal van mensen - ervaren we steeds alleen.

'S.O.L.O.' vertelt de ervaringen van gymnast en circusartiest Simon- James Reynolds, vanaf zijn kindertijd tot in de volwassenheid. Hij neemt ons mee langs enkele sleutelmomenten uit zijn leven en brengt met zijn eigen unieke verhaal een universele ode aan ieders leven.

Tickets via www.theateropdemarkt.be