Basisprijs
€ 24,00
Vriend van de Velinx
€ 20,00
vr 01 mrt 24 - 20u30

Släpstick – The Roaring Twenties

Een muzikale, humoristische voorstelling die de gloriedagen van slapstick even fijnzinnig als elegant laat herleven: variété op lachwekkend hoog niveau!

The Roaring Twenties: Dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar ons theater.

Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class… Doe uw feestkleding aan en betreed de rode loper! ‘The Roaring Twenties’ komt naar het theater en u bent van harte uitgenodigd!

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband en beleeft dit seizoen haar jubileum. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep een feestelijke voorstelling. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid willen stellen om het Jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een Bal. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper. Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek.

www.slapstick.nl

Credits: Met: Jaap Rovers, Jon Bittman, Rogier Bosman, Sanne van Delft & Willem van Baarsen – Foto © Corné van der Spelt

 

“The Roaring Twenties is een grandioos uitgevoerde choreografie.“ (*****, NRC Handelsblad)

 “De muzikale clownerie Släpstick is van absolute wereldklasse.”(****1/2, De Telegraaf)

 “Släpstick biedt vermaak op wereldniveau.” (****, Algemeen Dagblad)