Basisprijs
€ 8,00
Vriend van de Velinx
€ 6,00
Kinderprijs
€ 6,00
Gezinsbond
€ 6,00
zo 28 jan 24 - 15u00

Phara de Aguirre, Bart Moeyaert / Ensemble Oxalys – Morris (8+)

Door het betreurde plotse overlijden van Martine Tanghe moest Ensemble Oxalys op zoek naar een nieuwe vertelstem. En hoewel Martine natuurlijk onvervangbaar is, zijn we er zeker van dat er met Phara de Aguirre een waardige opvolgster is gevonden. Niet enkel waren Phara en Martine collega’s op de nieuwsdienst, ook in hun persoonlijke leven waren ze goed bevriend. Niemand kan dus beter in Martine’s voetsporen treden voor wat ongetwijfeld een prachtige voorstelling én eerbetoon aan een icoon van de Vlaamse media zal worden.

Zo goed als elke dag moet Morris de berg op om de hond van zijn oma te zoeken. Het dier is een meester in ontsnappen. Ze heet niet toevallig Houdini.

Net als Morris met de hond in zijn armen aan de tocht naar huis begint, valt de sneeuw met bakken uit de lucht. Van het ene op het andere moment staat de jongen er enkeldiep in. Boven op de berg snijdt de noorderwind. Het dal lijkt erg ver weg. Tot overmaat van ramp doet Houdini nog eens wat ze het liefste doet: ervandoor gaan.

Morris weet zich even geen raad. Maar dan verschijnt in al dat wit ineens een lotgenoot — met een grote mond en een reusachtige ram.

Morris was in 2023 nog publiekslieveling bij de Boon 2023 prijsuitreikingen, want ging er lopen met de publieksprijs de Boon 2023.

www.oxalys.be

www.bartmoeyaert.com

Credits: Foto © Michiel Devijver

Leden van de Gezinsbond krijgen bij deze voorstelling voor het hele gezin korting. Deze korting is enkel mogelijk op vertoon van een geldige lidkaart. U kunt langskomen aan de ticketbalie tijdens onze openingsuren of scan uw lidkaart in en stuur ons een mailtje naar tickets@develinx.be (met vermelding van naam voorstelling, eigen adresgegevens, gsm-nummer en aantal personen)