Extra Data:

Zondag 10/03/24 - 11u00

- Zondag 10/03/24 - 15u00

 

Basisprijs
5,00€
za 09 mrt 24 - 19u00

Pentagoon Academies - 80's Concert

Stap terug in de tijd en beleef een onvergetelijke muzikale reis naar de jaren 80 tijdens de "Terug naar de Jaren 80" muzikale happening, georganiseerd door Pentagoon Academies. Dit betoverende evenement belooft een divers en boeiend programma met bijdragen van een doorsnede van alle docenten en leerlingen.

De avond wordt gevuld met muzikale pracht, waarbij het gelegenheidsharmonieorkest onder leiding van Dries Wouters de betoverende klanken van de jaren 80 zal laten weerklinken. Verschillende popbands, bestaande uit enthousiaste leerlingen, zullen ook hun eigen interpretaties van bekende hits uit die tijd ten gehore brengen, waardoor de sfeer nog levendiger wordt.

Geniet daarnaast van de veelzijdigheid van het Pentagoon Strijkorkest, het Slagwerkensemble, het Gitarenensemble en meer, allemaal onder leiding van bevlogen docenten.

Tussen de muzikale optredens door zal er een prettige tussenkomst zijn van de woordklas, waarbij de creativiteit en expressie van een diverse groep leerlingen wordt tentoongesteld.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van de prachtige uitvoeringen en de diverse muzikale talenten van Pentagoon Academies. Koop je tickets nu via de website van Cultureel Centrum De Velinx en maak je klaar voor een reis door de tijd met de onvergetelijke klanken en expressies van de jaren 80. We zien je daar!