Image
Image
Basisprijs
27,00 euro
Vriend van de Velinx
24,00 euro
za 22/10/22 - 20u30

Ozark Henry - 20 Year Birthmarks Tour

Ozark Henry viert het 20-jarig jubileum van zijn succesplaat ‘Birthmarks’. Bij het vieren van zo’n plaat hoort dan ook een bijpassende tour.

90 (!) weken in de Ultraptop, dubbel platina, als ook deel van ons muzikaal erfgoed met maar liefst 5 hitsingles: ‘Rescue’, ‘Sweet Instigator’, ‘Seaside’, ‘Word Up’ en ‘Intersexual’. Naast de vele hits van Birthmarks mag u ook zijn andere grootste hits verwachten uit zijn rijk oeuvre van de laatste 25 jaar, ‘Indian Summer’, ‘At Sea’, ‘These Days’, ‘Weekenders’, ‘Godspeed’, ‘This One’s For You’, ‘I’m Your Sacrifice’,…

Ozark Henry is een van de vele alter ego's van de Belgische artiest Piet Goddaer. Sinds David Bowie het debuutalbum van Ozark Henry in 1996 prees als een van zijn favorieten, heeft de Belgische artiest met veel succes muziek geproducet die varieert van avant-gardistische elektronica tot pop en klassieke muziek.

Ozark Henry is daarnaast ook een pionier op vlak van 3D audio of immersive sound. De projecten in immersive sound brengt Ozark uit onder Studio Ozark Henry, August Parker en Almost Alaska. 

www.studioozarkhenry.com/ozarkhenry

Credits
Foto © Fabrice Debatty