Image

Locatie Casino Tongeren (St-Truidersteenweg 3, Tongeren)           

Basisprijs
17,00 euro
Vriend van de Velinx
14,00 euro
vr 06/01/23 - 20u30

Nele Bauwens & The Whodads - Swingend het nieuwe jaar in!

Op locatie

Met ‘Nele Bauwens swingt het jaar in’ brengt cabaretière Nele Bauwens een muzikale eindejaarsconference. Samen met bigband The Whodads brengt ze een terugblik op het jaar 2022 met heerlijke feelgood muziek en grappige, herkenbare en tot nadenken stemmende verhalen. Zij kan niet stilzitten en hoopt van u hetzelfde.

La Bauwens verdiende haar sporen als cabaretière met hilarische, tedere en snijdende voorstellingen. Als vaste waarde van onder meer de mamboband El Tattoo del Tigre en lid van het Jukebox-trio hoeven we je niet meer van haar zangtalent te overtuigen.

Geruggesteund door The Whodads, die al meer dan een kwarteeuw muzikaal  bekend staan voor live soundtracks, de betere mambo en stevige swing, zorgt Nele voor een wall of sound waarbij het zal kriebelen in elk voelbaar orgaan en ledemaat. Denk aan tintelende oren, zinderende gevoelens in de hartstreek en onbedwingbaar links en rechts uitslaande knieën. Zet haar aan het hoofd van The Whodads en het is feest! 

Humor, goede muziek én terugblikken op 2022… na deze eindejaarsconference keer je met een warm gevoel huiswaarts.  

www.nelebauwens.be

Credits
Concept, spel & zang: Nele Bauwens - Muziek: The Whodads - Tekst: Nele Bauwens, Sam De Graeve en Raf Walschaerts - Regie: Raf Walschaerts - Foto © Francis Vanhee