Image
Basisprijs
16,00 euro
Supervriendenprijs
8,00 euro
za 05/11/22 - 20u30

Grof Geschud - Broeden

Supervriendenvoorstelling!

Een gate op vliegveld Zaventem, waar een man (De Lander) verwachtingsvol met een bord en een roos zijn grote liefde, of in ieder geval het beeld van zijn grote liefde (De Myrthe), opwachtte na zes weken van haar gescheiden te zijn en toen in een oogopslag zag dat haar afwijzing definitief was. Het nog maar net autonoom geworden hart van de vrouw brak bij het zien van alle pijn van de man, en zo bleef zij nog 732 dagen bij hem met scherven in haar borst. Een realistisch relaas van een relatie die op de klippen loopt. Een geadopteerde hond waarvan ze allebei geen afstand willen doen.

Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex-geliefden om zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn.

www.grofgeschud.eu
 

Credits
Tekst, spel & muziek: Myrthe van Velden en Lander Severins - Artistiek team: Minou Bosua, Janne Desmet en Raf Walschaerts - Licht & techniek: Thierry Wilders en Geert Custers - Beeld:  Noortje Palmers - Make-up: Carolien Wardenier - Posterontwerp: Studio Kaplan - Co-productie: Grof Geschud, COSTA, La Lande - Foto © Grof Geschud

 

 “Even fris en bloemrijk als ze in hun eerste voorstelling ‘Lijmen’ de grote liefde bezongen, vertellen Lander Severins en Myrthe van Velden nu hoe ze uit elkaar gingen.” (*****  Karel Michiels, De Standaard)

“Het jonge cabaretduo Grof Geschud bewijst in haar voorstelling 'Broeden' dat ze de knepen van het vak beheersen. Absurdisme, herkenbare situaties, visuele gags, spelen met verwachtingspatronen, publieksparticipatie, taalhumor, zang, dans, spel en herhaling worden vakkundig verweven tot één geheel.” (concertnews.be)