KUNSTENDAG VOOR KINDEREN

In het kader van de 12de editie van de KUNSTENDAG VOOR KINDEREN kan je samen met heel de familie de hele dag kunst beleven! De VELINX doet mee aan de KUNSTENDAG VOOR KINDEREN en zorgt voor fijne randactiviteiten bij deze muziektheatervoorstelling. Meer info volgt via deze site en onze socials.

 

Basisprijs
€ 8,00
Vriend van de Velinx
€ 6,00
Kinderprijs
€ 6,00
Gezinsbond
€ 6,00
zo 19 nov 23 - 15u00

Esmé Bos & Bart Voet – DIERenLIED (2,5+)

Schone liedjes over diertjes voor de meerwaarde zoekende kleine medemens

Over een ijdele kalkoen, een geduldige slak en een walsende walvis.

Over vriendschap, over dansen, over het leven zelf.

Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet brengen samen met Geert De Wit (techniek & vormgeving) hun theatrale verbeelding van de combinatie DIER en LIED en nemen het publiek mee in een klankrijke en poëtische wereld.

Een ode aan het dier.

Met zelfgeschreven en bestaande dierenliedjes in verschillende talen.

Een combinatie van het dierenrijk en muziek, filosofische bespiegelingen en hartverwarmende liedjes.

www.esmebos.be

Credits: Tekst & uitvoering: Esmé Bos (zang, spel & kleine percussie) – Muziek & uitvoering: Bart Voet (toetsen, gitaar, loopstation, spel & zang) – Decor, visuals & techniek: Geert De Wit – Bewegings- & speladvies: Katja Pire – Kostuums: Lies Maréchal – Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap & cultuurcentrum MUZE Heusden-Zolder – Met behulp van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid – Foto © Karolina Maruszak

Leden van de Gezinsbond krijgen bij deze voorstelling voor het hele gezin korting. Deze korting is enkel mogelijk op vertoon van een geldige lidkaart. U kunt langskomen aan de ticketbalie tijdens onze openingsuren of scan uw lidkaart in en stuur ons een mailtje naar tickets@develinx.be (met vermelding van naam voorstelling, eigen adresgegevens, gsm-nummer en aantal personen)

“Wegdromen op zoete tonen en een nog zoetere stem.” (S. van der Kooi, Theaterkrant.nl)