Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Basisprijs
8,00 euro
Vriend van de Velinx
6,00 euro
Kinderprijs
6,00 euro (t.e.m. 18 jaar)
zo 15/01/23 - 15u00

Anastassya Savitsky/FroeFroe - Stellar Boem (vanaf 6 jaar)

Razend knappe - Into space - dansvoorstelling voor families en kinderen vanaf 6 jaar

Stellar boem’ is een ontdekkingstocht die begint met mensachtige creaturen die de planeet Aarde moeten ontvluchten op zoek naar een andere bewoonbare planeet. Deze ruimtevaarders vechten tegen de zwaartekracht, ontdekken fonkelende planeten en ontmoeten allerlei vreemde wezens. ‘Stellar boem’ is een avontuurlijke reis door de ruimte. Een dansante fantasie over leven in een andere wereld, maar ook over het leven in het algemeen.

Na succesvolle samenwerkingen met Theater FroeFroe (‘Josette’), MartHa!tentatief (‘Dinska Bronska’) en Dimitri Leue (‘Kalf!’) maakt Anastassya Savitsky haar eerste dansvoorstelling. In haar werk als danser, speler en maker ligt Anastassya haar interesse op de scheidingslijn tussen dans en theater. Ze vond inspiratie bij Sovjet-animatie uit haar kindertijd om een wereld te creëren waarin de poppen gaan dansen en de dansers pop worden. Vier hedendaagse dansers dompelen zich onder in de wondere wereld van het poppenspel.

Danstheater meets sciencefiction.

www.anastassyasavitsky.be

www.froefroe.be

Credits
Concept & choreografie: Anastassya Savitsky - Performance: Nicolas Vladyslav, Libby Ward, Yorrith De Bakker en Anastassya Savitsky - Advies & dramaturgie: Marc Maillard - Muziek: Isao Tomita, Dienne Bogaerts en  Jonas Vermeulen - Kostuums & poppen: Astrid Michaelis en Janneke Hertoghs - Lichtontwerp: Elke Verachtert - Co-productie met Theater FroeFroe & HETLAB/Krokusfestival
Met steun van de Vlaamse Overheid & Stad Antwerpen.
Met dank aan hetpaleis.  Foto © Thomas Dhanens

 

 “We kwamen helemaal hierheen om de maan te verkennen, maar het belangrijkste is dat we de Aarde ontdekten” Apollo 8 astronaut, William Anders.