Klassiek

Charlotte Prové en Elise Caluwaerts LIVESTREAM

Elfurenmis

Zondag
7 maart 2021
11.00 uur

De derde Elfurenmis van het seizoen werd wegens ziekte uitgesteld. We zijn blij dat we een nieuwe datum hebben gevonden! Tickets die werden aangekocht voor de eerste datum blijven uiteraard geldig.

In deze editie gaan we in zee met mens-geworden nachtegaal Elise Caluwaerts  en de biologische, sociologische wetenschapster en wereldverbeteraarster Charlotte Prové. Naar goede gewoonte muzikaal ondersteund door de all-star B-Classic begeleidingsband  bestaande uit bassist Martijn Vanbuel, pianist Maarten Lingier en gitarist Tim Finoulst.

Woordatleet en ceremoniemeester Rashif El Kaoui, gezegend met één van de mooiste stemmen van de Lage Landen, spreekt ons wederom op zachte wijze zalvend toe en neemt ons mee in de wonderbaarlijke muzikale en intellectuele trip van de Elfurenmis.  “A mind is like a parachute”,  zei Frank Zappa zaliger, “It only works when it’s open.” Open dus die geest en kom met ons mee-trippen.


Charlotte Prové is sociologe en doet sinds 2013 onderzoek naar duurzame stedelijke voedselsystemen. Ze focust op de rol van sociale rechtvaardigheid en burgerparticipatie in stadslandbouw en andere voedselinitiatieven. Experimenteren met duurzaamheid vormt de rode draad in haar persoonlijk leven.  Ze denkt na over hoe we met minder of trager een goed en zelfs beter leven kunnen leiden.

Elise Caluwaerts. Zangeres. Sopraan. Eigenlijk zouden we deze fabelachtig zingende deerne niet meer moeten voorstellen na diverse passages ten huize de VELINX. Elise’s voorliefde voor uitdagend repertoire leidde al tot talrijke creaties en bijzondere samenwerkingen met internationaal gerenommeerde componisten en ensembles en maakte dat haar naam torenhoog prijkte op de grote Elfurenverlanglijst. Wereldster Elise ziet normaliter meer luchthavens dan de nationale omroep herhalingen van De Kampioenen programmeert maar op zondag 7 maart 2021 om 11.00 uur stipt zal la Caluwaerts zich echter niet in Sydney, Tokyo of New York bevinden maar in de eerste stad van land genaamd België.

Deze elfurenmis zal op 7 maart live uitgevoerd worden in de VELINX. U kan een ticket kopen voor deze livestream. Na betaling ontvangt u ongeveer een dag op voorhand een link om de voorstelling live digitaal mee te beleven voor de luttele prijs van 5 euro.  


 

www.b-classic.be

Tickets

Basis: € 5,00,