Familie

Zondag 11 oktober 2020

15.00 uur

‘Drie sterke vrouwen’ is een muziektheatervertelling gebaseerd op een oeroud Japans sprookje waarin genderclichés op speelse wijze en met humor doorprikt worden.

Spierballen en een dikke nek, dat zijn de grootste troeven van de beroemde worstelaar, genaamd ‘Eeuwige Berg’. Als hij een uitnodiging krijgt om deel te nemen aan een wedstrijd in het koninklijk paleis, is hij er zeker van dat hij zal winnen. Tot hij op zijn weg drie vrouwen ontmoet en de moed hem in de schoenen zakt.

Na ‘Prinses Turandot’ (2011) en ‘Fidelio’ (2015) laat regisseur Judith Vindevogel ons weer kennismaken met de fascinerende en boeiende wereld van het muziektheater met percussie, koto, zang en beeld, waarin Aziatische en westerse elementen organisch worden verweven. Drie sterke vrouwen, 40% sprookjeswereld, 30% muziek, 30% beeld, 100% voor jong en minder jong! 

 

Tickets

Basis: € 7,00, Vriendenpas: € 5,00

Credits

Tekst, regie en stem: Judith Vindevogel - Compositie, percussie en koto: Tsubasa Hori - Live tekeningen: Sarah Yu Zeebroek - Scenografie: Stef Depover - Oeil extérieur en educatieve omkadering: Paula Stulemeijer - Foto © Stef Depover