Johnny Cash, The Man and The Music

Dominique Van Malder & Ride This Train

Donderdag 21 maart 2019
20.30 uur

Ride This Train & Dominque Van Malder - JACKSON - Van Gils & Gasten / één - 11.03.2019 from Geert Decock on Vimeo.

Het leven van Johnny Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen en zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van klassiekers. De productie ‘Johnny Cash, The Man and The Music’ brengt die twee werelden treffend samen tijdens een heerlijk theaterconcert. Voor de muziek zorgt Ride This Train, een zeskoppig gezelschap dat geldt als de beste Johnny Cash-coverband van België en omstreken.

Naast de band, de hits en de vergeten parels zorgt niemand minder dan de acteur Dominique Van Malder voor extra spelplezier, voor passie, humor en plezante informatie. Dominique Van Malder speelt Johnny Cash, nee, hij IS Johnny Cash. Hij raast door tientallen prettig gestoorde mijmeringen of staat stil bij de tragische passages uit een gekweld bestaan. De pillen, de pijn, de prijzen, de liefde, de diepe dalen en staande ovaties…

Met een knipoog en een kwinkslag, met een plaagstoot en een glimlach sleurt hij je mee in de ongemeen boeiende wereld van Cash. Het publiek wordt een avondje ondergedompeld in het countrybad van de in 2018 vijftien jaar geleden overleden legende. Boom-chick-a-boom nog aan toe!