Met zijn laatste film 'Three Billboards outside Ebbing, Missouri' kaapte Martin McDonagh onlangs 5 BAFTA's en 2 Oscars weg.

Met 'De Kussenman' won hij enkele jaren geleden al de prestigieuze Laurence Olivier-award voor 'Best New Play'. Het moment om dit topstuk net nu op de planken van De Velinx te zetten kon dan ook niet beter gekozen zijn.

U krijgt een theaterstuk te zien dat nog wel even zal blijven hangen, hoe monsterachtig ook. 'Er was eens.....' zal voor u, ons publiek, nooit meer hetzelfde klinken.

'De Kussenman' is een gebalde vuist die raak slaat. Het is een ongewoon intelligent en indringend stuk, dat opgebouwd is als een thriller, met een al even merkwaardige ontknoping als in de kortverhalen van de amateur-schrijver Katurian, die in een fictieve totalitaire staat, tot zijn grote verwondering, gearresteerd en op een kafkaiaanse manier verhoord wordt.

Zin in spanning, verwondering, misleiding, ontroering? Kom u dan laten meeslepen in dit mysterieus en fascinerend toneelspel met een boeiend en bij momenten grappig verloop en een merkwaardige ontknoping.

Bent u er klaar voor? Dan neemt TNT u graag mee in dit avondtuur. Een sprookje? Misschien, maar dan niet voor kinderen, al komen ze er wel in voor.

 

Opvoeringsdata:

20* - 21 - 22 - 23 april & 3 - 4 - 5 mei 2018

Telkens om 20.30 uur stipt!

* Receptie na de première, met dank aan Christiaens Wijnhuis

 

Reservatie (verkoop start op 20 maart):

Enkel online reservaties mogelijk via tongersnieuwtheater.be

Hulp nodig? Bel: 0485 51 89 02 (tussen 18u & 20u)

 

Prijzen:

* Kaarten kosten € 15,00

* Studenten en -18 jaar betalen € 9,00

* TNT aanvaard theatercheques van Opendoek. Op vertoon van de lidkaart van Opendoek biedt TNT de houder ervan een gratis consumptie aan.

 

Theatertafelen:

Voor aanvang een hapje eten?

Dat kan in Retro Velinx mits voorafgaande reservatie op hello@retrovelinx.be (meer info op www.retrovelinx.be)

 

 

Tickets via TNT (klik hier)