U bent hier

Wegens de zwangerschap van Isolde wordt dit concert uitgesteld naar zaterdag 5 oktober 2019, tickets blijven geldig. 

Isolde et les Bens werd opgericht door Isolde Lasoen (bekend als drumster van DAAN en van zoveel meer), waarmee zij naast haar eigen songs, ook een eigenzinnige keuze covers brengt uit de Franse sixtiespop-chanson, afgewisseld met diverse Engelstalige pareltjes van vroeger en nu. Een repertoire waarmee ze de afgelopen jaren gestaag een niet onopgemerkte, en door het publiek zeer gewaardeerde live-reputatie heeft opgebouwd.

Isolde componeerde en realiseerde tussen al haar andere muzikale bezigheden door haar langverwachte solo album als vervolg op haar project met "les Bens". Een eerste voorproefje hieruit is de single ‘Les Belles’ dat klinkt als een sensuele dans tussen hunkering en betovering, maar in feite de intelligentie en schoonheid van de vrouw bezingt. Met haar zoetgevooisde stem en liefde voor rijke orkestratie doet Isolde je wegdromen naar zwoele Zuid-Franse avonden.

In 2017 was Isolde al eens te gast tijdens onze ‘soirée de l’amour’ en deze passage deed ons smaken naar meer. Alors: la nouvelle Isolde est arrivée!