SONOS Ensemble

aperitiefconcert

Zondag 9 december 2018
11.00 uur

Jong, gepassioneerd, en vooral veel goesting om te spelen. Neem samen met dit 11-koppig ensemble - met als drijfende spil Tongers piano-talent Emmy Wils - een duik in de klassieke wereld en laat u meevoeren door hun enthousiasme, diversiteit en flexibiliteit! 

SONOS Ensemble biedt een groot gamma aan kleur aan: 5 strijkers, 5 blazers en een piano. De initiële vraag was: wat dan doen daarmee? Het antwoord: ALLES, van een intiem trio tot een majestueuze symfonie, wat ook het oorspronkelijke idee was van Sonos: de creatie van een miniatuur-orkest.

Ze willen dan ook hun zeer verschillende gezichten tonen op dit concert. Komt dat zien en maak kennis met één van de meest enthousiaste en veelbelovende klassieke gezelschappen! Als hoekstenen voor dit concert zullen enerzijds het hoorntrio van Brahms, intiem en diep, anderzijds het concerto voor 11 instrumenten van Kapustin, groots en speels, klinken.

Later op dit seizoen presenteren we een tweede en zelfs een derde concert van dit piepjonge ensemble. Op zondag 10 maart 2019 gaan ze aan het werk rond de razend interessante figuur van Clara Schumann en op zaterdag 4 mei 2019 gaan we samen met SONOS en B-Classic op wandel tijdens een even uniek als verrassend ‘wandelconcert’.

Het SONOS Ensemble is tijdens seizoen 2018-2019 ‘in residentie’ in de VELINX. Steun met dit piepjonge, veelbelovende ensemble en kom naar alle 3 SONOS-concerten voor slechts 24,00 euro! 

Inclusief glaasje achteraf