KADOBON

Surprise! Verras eens iemand met een kadobon. De VELINX-bon is te verkrijgen aan het onthaal of online via deze link!

 

ADMINISTRATIEKOSTEN

Bij alle online aankopen en reservaties kan u uw tickets thuis afprinten. Indien u toch wenst dat wij uw tickets opsturen met de post wordt er een administratiekost aangerekend van € 3,00

 

HOE BETALEN

Betalen kan u aan het bespreekbureau, contant, met Bancontact of Visa en Maestro. U kan ook betalen per overschrijving nadat u een bevestiging van de reservering en een overschrijvingsformulier ontvangen heeft. Vanaf de ontvangst van uw bevestiging heeft u 10 dagen te tijd om de betaling uit te voeren. De Velinx aanvaardt ook cultuurcheques van Sodexo en Edenred (hiervoor dient u zich wel persoonlijk aan te melden aan het bepreekbureau).

 

ONBETAALDE RESERVERINGEN

Onbetaalde reserveringen vervallen na verloop van tijd. Indien wij uw betaling 10 dagen na ontvangst van onze orderbevestiging niet ontvangen hebben, behouden wij ons het recht uw reservering te annuleren.

Graag een seintje wanneer u een gereserveerde voorstelling niet kan bijwonen, zo hoeven we geen andere klanten te ontgoochelen. De Velinx behoudt zich het recht om gereserveerde en niet-betaalde tickets, die een kwartier vóór aanvang van de voorstelling nog niet zijn afgehaald, door te verkopen.

 

GROEPEN/SCHOLEN

Leerlingen (minimaal 10) die in klasverband een avondvoorstelling bijwonen kunnen aanspraak maken op een uitzonderlijk tarief bij bepaalde voorstellingen. De begeleidende leerkracht heeft dan recht op een gratis ticket. U dient uw aanvraag (tijdig) in via tickets@develinx.be

 

TERUGBETALINGEN

Tickets worden niet terugbetaald noch omgeruild, tenzij de voorstelling door ons wordt geannuleerd.

 

AVONDKASSA

Eén uur voor aanvang van de voorstelling is onze balie open.
Er worden dan uitsluitend tickets voor die voorstelling behandeld. Je kunt dan geen tickets voor andere voorstellingen reserveren of kopen.
U kunt voor al uw vragen aan de ticketbalie terecht tijdens de kantooruren.

 

WACHTLIJSTEN

Ook wanneer voorstellingen uitverkocht zijn, blijven er de dag zelf soms een aantal plaatsen onbezet. Daarom legt de Velinx, één uur voor aanvang van de voorstelling, een wachtlijst aan. U dient zich hiervoor persoonlijk aan te melden aan het bespreekbureau van de Velinx, waar uw naam genoteerd wordt. Een kwartier voor aanvang van de voorstelling wordt de wachtlijst aangesproken in volgorde van aanmelding en dit tot alle zitjes volledig bezet zijn. Een plaats op de wachtlijst biedt u echter geen garantie voor een inkomticket.