ACTIE! Tieners (<18 jaar) betalen slechts 4,00 euro voor deze voorstelling!
wo 31/1
20.30 uur

CAMPO/ Boris Van Severen & Jonas Vermeulen

The only way is UP (14+)

The only way is UP trailer from CAMPO on Vimeo.

Na hun fenomenaal debuut ‘The Great Downhill Journey of Little Tommy’, laten Boris Van Severen en Jonas Vermeulen de zelfgeschreven soundtrack van hun nieuwe voorstelling ‘The only way is UP’ dit keer niet door een rockband brengen, maar door twee dj booths die live muziek én (neon-)quotes tegen elkaar op samplen. Een elektro-opera, zo u wil, geïnspireerd door o.m. The Up Series (BBC). 

Boris Van Severen en Jonas Vermeulen overtuigden eerst TAZ, daarna Edinburgh Fringe Festival en daarop de rest van de wereld met hun debuut ‘The Great Downhill Journey of Little Tommy’. Een voorstelling als een concert dat hard rockend de zaal op z’n grondvesten deed daveren.

In hun nieuwe voorstelling ‘The only way is UP’ brengen Boris en Jonas vier hoofdpersonages aan het woord op verschillende sleutelmomenten in hun leven: als kind, puber, jongvolwassene, dertiger, veertiger en vijftiger. Ze leiden geen bijster spectaculaire levens, maar doen doodgewone dingen, die niettemin grappig, spannend of ontroerend kunnen zijn.

Hoezeer verandert je houding tegenover bepaalde thema’s naarmate je ouder wordt? In hoeverre is de manier waarop je in het leven staat al van jongs af aan bepaald? Is er een manier om ouder worden niet langer als een eliminatie van mogelijkheden te beschouwen, maar als iets om naar uit te kijken? Boris en Jonas zoeken het uit in een voorstelling over alledaagse dingen, in een surreëel universum dat alles wegheeft van een langgerekte lsd-trip. 


Credits

van & met Boris Van Severen & Jonas Vermeulen - coaching Pieter-Jan De Wyngaert - techniek Jonas Castelijns - productie CAMPO - coproductie het KIP, d e t h e a t e r m a k e r & Het Theaterfestival

Beeld (c) CAMPO/ Boris Van Severen & Jonas Vermeulen 

 

 


Tickets

Basis: € 14,00
Vriendenpas: € 10,00
Jongerenprijs: € 4,00