wo 28/3
15.00 uur

Theater Artemis

De onzichtbare man (4+)

Drie verlegen goochelaars worden door niemand gezien. Zijn ze er nu wel of niet? Hoor ik iemand lopen? Wie zit er aan dat theekopje, dat daar onzichtbaar in de lucht getild wordt? En wat ligt er onder het tapijt? De mannen halen alles uit de kast om hun ‘zijn’ in twijfel te trekken.

In deze kleutervoorstelling zoekt Theater Artemis naar de gumranden van het ‘zijn’. Verstoppertje spelen op filosofisch niveau. Wat maakt dat iemand er is? Is dat wel zo? Weten we dat wel zeker? Geloof je het zelf?

Wie de Krekelwinnaar ‘De man die alles weet’ zag, herinnert zich de onweerstaanbare manier waarop René het kleuterpubliek op zijn hand kreeg en ouders én hun piepjonge kroost ontroerde en liet bulderen van het lachen. Een nieuwe samenwerking kon niet uitblijven. Werd de kleuter door de man die alles weet nog uitgedaagd over alomvattende kennis, dan stelt de onzichtbare man nu hun geloof op de proef!

Artistiek leider Jetse Batelaan werkt bij Theater Artemis aan een indrukwekkend eigentijds oeuvre en won daarmee onder andere de VSCD Mimeprijs (2016), de Theaterprijs Prins Bernhard Cultuurfonds (2015) en de VSCD Zilveren Krekel (2014). Veel van zijn producties waren al te zien in de VELINX (‘De man die alles weet’, ‘Oorlog’, ‘Toneel’, ‘Het geheven vingertje’, ‘Voorstelling waarin niks gebeurt’, ….)


Credits

regie Jetse Batelaan - spel René van ’t Hof, Marijn Brussaard e.a. - kostuums Liesbet Swings

Foto © Henk Claassen


Tickets

Basis: € 7,00
Vriendenpas: € 5,00